Podzimní nálady pro Váš domov

Vůně dřevěných a zemitých vůní až po sladké a bobulové tóny, které provoní Váš domov.

Nazujte huňaté pantofle a zachumlejte se do teplé deky. Říjen je ve znamení křupavých listů pod nohami, krátkých deštivých dnů, dlouhých kabátů, čepic a šál. Pokud to máte jako my, budete v příštích měsících spíše doma než venku, a tak jsme se ponořili do lovu nádherně vonících svíček, které osvětlí a provonní Vaše domovy.

Vonná svíčka MASON JAR CHICKIDEE – jablko, skořice a vanilka

Oblíbená vůně, která nesmí chybět u Vás doma je bezpochyb kombinace čerstvých jablíček, okouzlující skořice a všudypřítomné vanilky. Asi není nutno dodávat, že tato vůně Vám bude připomínat domací pohodu u kousku čerstvě upečeného jablečného koláče a to až na 100 hodin.

Okouzlí Vás i její stylový vzhled, rokojeť a těsné šroubovací víčko. Po dohoření svíčky můžete upustit svou fantazii, sklenici umýt a používat na letní koktejly, sladké dobroty nebo vytvořit ze sklenice dekoraci. Svíčka je ze speciální směsi sóji a parafínového vosku a patentovaný bavlněný knot zaručí vždy bezproblémové dohoření až do konce.

Nabízíme i další vůně od MASON JAR CHICKIDEE a to kokos s limetkou nebo franzouzkou vanilku.

Vonná svíčka APOTHECARY – Citrónová Verbena

      

Léčivá svíčka APOTHECARY s bylinkovou vůní Verbeny citrónové (Aloisie) uklidňuje, zlepšuje astma a mírní migrénu. Verbena citrónová je rostilina s ohromující citrónovou vůní intenzivnější než samotný citrón. Představte si provoněnou atmosféru letního večera v obezděných verbenových zahradách a její svěží citrónovou vůni vznášející se kolem Vás. Vonná svíčka dodá Vašemu interiéru provensálské kouzlo a je skvělým dárkem pro kohokoliv.

Nabízíme i další vůně APOTHECARY pomeranč se skořicí.


Designové svíčky s motivy za pár korun REX LONDON

Pokud chcete udělat radost svým blízkým nebo přátelům, máme pro Vás tip na originální dárek v podobě svíček s vuní. Folkový vzor s jasmínovou vůní, tulipánový s vůní tulipánů a jablečná vůně v obalu z kolekce VINTAGE APPLE. Ke svíčkám můžete koupit i další produkty z kolekce a udělat tak dárkový set, který potěší.

Pokud rádi provoníte byt spíše aromalampou než vonnou svíčku, můžete nahlédnout na náš široký sortiment vonných vosků od firmy Scented cubes. Nesmí chybět vosky od firmy Yankee Candle, které můžete použít do některé aromalampy z naší nabídky.

Přejeme příjemný podzim a nezapomeňte si doma udělat správnou hygge atmosféru, ke které bezpochybně patří svíčky, teplé deky do kterých se zabalíte a lahodná káva nebo čaj na oblíbeném křesílku s výhledem na studenou přírodu. Hygge je nyní moderní styl žití, který se dá přeložit ve smyslu „na pohodu“. Seveřané, kteří tímto stylem žijí jsou nejšťastnějším národem. Pokud chcete zažít tuto atmosféru, budete se muset odprostit od všeho, co je Vám nepřijemné nebo otravné a to se nám líbí.

tým BSstyle

 

 

 

Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Podrobné nastaveníPovolit vše